keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kesä on jo pitkällä ja juhannus jo takanapäin.. Vietimme juhannusta rauhallisesti mökkeillen pennut tietenkin mukana. Pennut pääsivät tutustumaan uuteen ympäristöön ja uusiin eläimiin, joka sujui yllättävänkin hyvin. Mökillä mukana oli pentujen lisäksi sisarusten kaksi kissaa ja labbis, jotka lähinnä karttoivat pentuja kuin olisivat tehneet lähempää tuttavuutta..

Remus 4vkoa
Romulus 4vkoa













Miina nautti mökkeillystä täysin rinnoin! Miina kun on viime viikot lähinnä viettänyt kotosalla pentujen kanssa ja ulkona lenkit on maksimissaan olleet reilun parin kymmenen minuutin pituisia, niin nyt kaikki temuaminen mökin ruohikossa, metsikössä, rannalla ja uidessa oli mitä ihaninta! Miina innostuikin taas oikein kunnolla mökin laiturilta hyppäämisestä, jolle välillä ei meinaa edes tulla loppua. Onneksi Miina on viime kesän jäljilta hyvin oppinut laiturilta ylösnousunkin, niin että omatoimisesti voi aina välillä tulla hengähtämään laiturille ja meno voi taas jatkua! :)

Sisällä Miinalla oli kokojan kuuma, ja imettäminen tapahtui sängyn alla mistä löytyi viileä paikka.

Myös reppureissaaja-Sera on vihdoin tehnyt comebackin! Oli Seralla ihmettelemistä kun huomasi pikku-pennut tallustelevan ympäriinsä. Miina ja Sera on kaikeksi onneksi tulleet hyvin toimeen, vaikka Miina yrittääkin puolustaa ja tarkkailla pentuja, ettei Sera pääse liikaa tekemään tuttavuutta pentujen kanssa. Kuitenkin aina aika-ajoin pennut pääsevät livahtamaan ja tarramaan Seran pitkästä parrasta kiinni. :)